// Τί κάνουμε

Υπηρεσίες

Η wow® είναι μια εταιρία που αναπτύσσει brands με στρατηγικό σχεδιασμό. Μέσα από μια συνεπή διαδικασία δημιουργούμε την οπτική, λεκτική και ψηφιακή ταυτότητα του brand. Ταυτίζουμε την επιχείρηση με το δυνητικό της κοινό και εξασφαλίζουμε μακροπρόθεσμη και σταθερή ανάπτυξη.

Σε ποιους απευθυνόμαστε

Μικρές επιχειρήσεις, φορείς και projects της αποκεντρωμένης Ελλάδας, που διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά (προϊόντα, υπηρεσίες) και θέλουν να αποκτήσουν μια αποδοτική φυσική & ψηφιακή παρουσία.

"Η μέθοδος WOW Branding, τοποθετεί το brand στο επίκεντρο της επιχείρησης."

Πού διαφέρουμε

Ο κόσμος δε μας επιλέγει για να σχεδιάσουμε ένα λογότυπο. Επιλέγουν τις υπηρεσίες μας για να χτίσουν ένα δυνατό brand, που θα αγαπηθεί από το κοινό του.

Διαδικασία wow

Το σκεπτικό και η δημιουργικότητα της WOW σας βοηθά να ξεπεράσετε τις πιθανότητες, να ξεκινήσετε την αλλαγή και να λανσάρετε καινοτομίες που διαμορφώνουν τον κόσμο μας. Η σύγχρονη προσέγγισή μας επηρεάζει και ενδυναμώνει ολόκληρη την επιχείρηση, όχι μόνο το τμήμα μάρκετινγκ.

// Στρατηγική BRAND
//Ταυτότητα Brand
//Εμπειρία Brand

"Η μέθοδος WOW Branding, τοποθετεί το brand στο επίκεντρο της επιχείρησης."

// Προσέγγιση

Διαθέτουμε το local know-how της ελληνικής επαρχίας και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις. Εφαρμόζουμε μια σταθερή διαδικασία που διασφαλίζει τη συνέπεια και την ποιότητα του αποτελέσματος.

// Week Over Week (WOW)

Η wow σας παρέχει την εμπειρία να συμμετέχετε ενεργά στη διαμόρφωση του brand. Η μέθοδος week over week, εξασφαλίζει μια ευέλικτη συνεργασία, με ασφαλή βήματα.

WOW flow
WOW 

//ο παράγοντας WOW

Θέλουμε οι πελάτες σας και όσοι έρχονται σε επαφή με το brand σας, να αναφωνήσουν ένα Ουάου! (wow!)

WOW experience
WOW design
WOW grow

//Πυξίδα το κοινό σας

 

 

 

WOW Audience